2008. október 26., vasárnap

KÖDAK felvételi volt ma :-)

Itt állok egy nagyon szép és eredményes nap mögött. Hulla fáradtan.

…13 órával ezelőtt…

Nehezen indul a reggel, bár volt egy óra alvás pluszba, (sajnos a 3,5-ből lett 4,5) és ez nagyon boldoggá tett, annyira hogy még a felkelés is könnyebben ment. :-)

Hajnali 6 kor az útirány Csíkszereda volt, egészen pontosan a KÖDAK – Közéleti Diák és Ifjúsági Akadémia – felvételi, melyet már oly sokan vártak. Az Orbán Balázs Gimnáziumból két lány vállalkozott ezen megméretetésre, mégpedig Nagy Orsolya és Sebestyén Johanna. A mellékelt kép is egy jó kis pillanatkép, mégpedig arról, hogy szükségünk lett volna egy Mc Reggelire: „Ha nehezen indul a reggel…”, a képen Nagy Orsolya, szerintem nem is kell más dolgot hozzáfűznöm xD.

            Az eseményre 25 ember jött el, két megyéből: Hargita (HaDiT) és Kovászna (KOVAKÖ), hogy felvételt nyerjen a vezetőképzőre. A felvételi sok időt igényelt, a vizsgáztatók: Dávid, Karola és Adorján (ilyen sorrendben is ültek) voltak. Ezt az időt szerettem volna kihasználni, hogy a vizsga-stressz ne eméssze fel a fiatalokat és számomra tökéletes alakalomnak bizonyult arra, hogy a két megye, leüljön, egy kicsit egyeztessen és az együttműködés alapjait lehelyezzük. Persze mindezt nagyon sok jó játékkal körítve: Quantanemra, dám-dám diridiri, Há-Há. :-)

            Nagyon sok érdekes ötlet született közös programokra és programok összevonására is, hogy az egyik megye eltervezett programjába a másik megye is bekapcsolódjon, minden szinten és természetesen Brassó megyét is ide vettük, hiszen regionálisan ő is ide tartozik.

            Az együttműködésnek nagyon remélem, hogy lesz folytatása, mert van rá igény mindkét oldalról.

            Köszönöm szépen, hogy együttműködtetek!

            Johi és Orsi, büszke vagyok rátok, ügyesek vagytok. :-)

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Visszatérő emlék lesz az a nap. :D